Uitlaatservice

Lekker dollen in het bos.

Active Dogs is een kleinschalige hondenuitlaatservice. Ik loop met maximaal 6 honden (inclusief mijn eigen honden). Zelf heb ik 3 honden. Syra een korthals griffon van 11 jaar, Amy een cesky fousek van 10 jaar en Lisa een grand basset griffon vendeen van  1,5 jaar. Zij zijn allen gesteriliseerd en lopen elke wandeling gezellig mee.

Ik werk op maandag, dinsdag en donderdag. Ik wandel rond 11.00 uur. Alleen bij erg warm weer zal ik eerder wandelen zodat het niet te heet is voor de honden. De duur van de wandeling is drie kwartier, zodat ook de honden die wat ouder zijn of juist heel jong zijn goed mee kunnen komen. Ik wandel op Bussloo en in Apeldoorn op ’t Leesten en het hondenbos achter de julianatoren.

Allereerst maak ik kennis met u en de hond. We nemen het aanmeldingsformulier samen door en u kunt de algemene voorwaarden bekijken op deze site. Bij wederzijds goed bevinden spreken we een keer af wanneer uw hond op proef mee zal lopen met de groep. Ik kan dan kijken of alles goed verloopt en of de hond goed past in de groep.

Genieten op Bussloo.

Ik rijd in een bestelwagen. Daarin heb ik voorzieningen aangebracht om de honden veilig te kunnen vervoeren. Tevens is er ventilatie aangebracht op het dak.

De regio waarin ik werkzaam ben is Holten, Dijkerhoek, Bathmen, Okkenbroek, Lettele en Deventer en omgeving.