Uitlaatservice

Lekker dollen in het bos.

Active Dogs is een kleinschalige hondenuitlaatservice. Ik loop met maximaal 6 honden (inclusief mijn eigen honden). Zelf heb ik 2 honden. Lisa een grand basset griffon vendeen van 3 jaar en Dorus een grand basset griffon vendeen van 11 weken. Zij lopen elke wandeling gezellig mee.

Ik werk op maandag, dinsdag en donderdag. Ik wandel rond 11.00 uur. Alleen bij erg warm weer zal ik eerder wandelen zodat het niet te heet is voor de honden. De duur van de wandeling is 1 uur, zodat ook de honden die wat ouder zijn of juist heel jong zijn goed mee kunnen komen. Ik wandel op Bussloo en in Apeldoorn op ’t Leesten en soms het Wegelerveld in Deventer.

Allereerst maak ik kennis met u en de hond. We nemen het aanmeldingsformulier samen door en u kunt de algemene voorwaarden bekijken op deze site. Bij wederzijds goed bevinden spreken we een keer af wanneer uw hond op proef mee zal lopen met de groep. Ik kan dan kijken of alles goed verloopt en of de hond goed past in de groep.

Genieten op Bussloo.

Ik rijd in een bestelwagen. Daarin heb ik voorzieningen aangebracht om de honden veilig te kunnen vervoeren. Tevens is er ventilatie aangebracht op het dak en is er een ehbo-koffer voor honden aanwezig. Er is ook voldoende water aanwezig. Ook tijdens de wandeling heb ik wat ehbo spullen bij me en zonodig water.

De regio waarin ik werkzaam ben is Dijkerhoek, Bathmen, Okkenbroek, Lettele, Twello en Deventer en omgeving.